tiistai 22. huhtikuuta 2014

Miss Photogenic - kameraostoksilla

Nonni, siinä se tulikin otsikossa sanottua. Mietin uuden kameran ostamista. Vanhassa ei ole sinällään mitään toiminnallista vikaa, se on oikein näppärä iskun-, pölyn- ja vedenkestävä kapistus jota kelpaa tiputella, mutta kaipailen elämääni pikkuista kameraa jossa olisi kunnon zoomi ja joka olisi vähän nopeampi kuin nykyinen kuvausvehkeeni (viralliselta nimeltään Olympus Myy Tough TG-310).
Paljon yli 100 euroa en ole ajatellut investoida, ainakaan toistaiseksi. Tähän mennessä olen saanut paljon hyviä vinkkejä, ja lähes kaikki ovat suositelleet Canonin PowerShotia. Kuulemma se kalliimpi PS-sarja on parempi kuin halvin (yllättävää), joten olen alkanut miettiä josko sittenkin investoisi vähän enemmän...näillä miun kuvausmäärillä vaan vähän mietityttää. Se kalliimpi parempi PowerShot-sarja näyttäis olevan hiukan vähemmän kompaktikin. Mutta jos olis kiva kamera, niin tulis varmasti kuvattua enemmän. Ihan yhtä lailla kuin kivan imurin ostettuani olen imuroinut paljon useammin (no en todellakaan ole!). ;)
Olen myös katsellut Canonin Ixus-sarjaa sillä silmällä. Kyllä nyt kuulkaas ollaan jännän äärellä!

Tiedän että teitä lukijoita on paljon enemmän kuin mitä itse lukijalista antaa ymmärtää, joten nyt rohkeasti sanaista arkkua auki; kertokaapa, onko teillä jotain muuta vaihtoehtoa, uutta osallistujaa kisaan? Käyttökokemuksia, ruusuja, risuja, ehdottomia suosikkeja?

Auttakaa ny hölmöä, enhän miä tajua kameroista sen enempää ku sika hellehatusta... :o

- Hulta

PS. Vappuun on enää reilu viikko - onhan sima jo käymässä? Dansukkerin sivuilta löytyi aivan mahtavanoloinen resepti, inkiväärisimaa pitää tänä vuonna testata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti