sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Laukku-unelmia - kirje Joulupukille

Rakas Joulupukki,

tiedän että nyt on vasta maaliskuu. Mutta tuttuni mukaan nyt on enää 283 yötä jouluun, joten ajattelin olla ajoissa jotta ehdit sisäistää lahjatoiveeni. Sillähän ei ole mitään tekemistä aikaisen starttini kanssa, että lahjatoiveeni väri saattaa loppua ennen joulua...

Tänä vuonna olen ollut (tai siis oletan että tulen olemaan) hirmuisen kiltti, kuten aina. En varmasti ole jättänyt (juu en, vaikka mikä tulis ni en jätä!) hampaita harjaamatta illalla ja olen muistanut käyttää hammaslankaakin. Olen leiponut (tulen leipomaan) rakkailleni aina kun aika on antanut myöten, ja blogistakin olen pitänyt (ainakin yritän pitää) huolta entistä paremmin.
Ja olen ollut kovin kiltti (tai ainakin yritän olla parhaani mukaan) ja halipusinut (vielä tulevaa) kummityttöä ja auttanut naapurin mummoa koiranhoidossa ja tehnyt kullalle ruokaa ja leiponut sillekin ja muistanut aina vastata äiteen Facebook-tökkäyksiin. (Pitääkin käydä tarkistamassa onko maama tökännyt taas) (Oli) (Tökkäsin takaisin) (Tätä on jatkunut jo kolmatta vuotta) (Paitsi että välissä oli pitkä tauko) (Mutta silti)

Niin että jos nyt mitenkään - koska jouduin (joudun) keväällä ostamaan itse itselleni uudet tennarit - voisit olla niin ystävällinen että toisit minulle Mirandan kolmannen tuotantokauden DVD:llä ja sitten tämän. Kiitos.

Lumi Supermarket XXL Wine

Pakko saada. Koska Lumi on ihana, ja toisin kuin nykyinen "se fiksumpi"-reissulaukkuni, Supermarket-malli on myös käytännöllinen. Ja suomalaista designia. Ja jumalaisen hyvää laatua. Oma kokoelmani tulee entistä enemmän rakentumaan tämän merkin ympärille jatkossa, sillä aion hankkiutua eroon isosta osasta kamaa joka kämppääni ja kellarikomeroani täyttää. Siinä hässäkässä aika moni laukku saa etsiä itselleen uuden kodin. Tilalle hankin pikku hiljaa käytännöllisempiä ja kestävämpiä juttuja. Eikä tule ees ikävä, sillä mitä enemmän kohtuuhintaisten laatulaukkujen kanssa puljaa, sitä enemmän laukuiltaan alkaa vaatia. Pakko myöntää, että Björn Borg, OIS ja kumppanit ei enää oikein rokkaa tän mamman maailmaa...Helsinki tekee ihmisestä snobin. Tai ikä tekee. Tai ahneus... :D
Enpä varmaan olis tätä ihanaista uutta väriä bongannut, jos ei Private Blendin Mikko olis muistuttanut Lumista - onhan siitä jo pitkälti neljättä päivää kun Lumin kivijalkaliikkeen ikkunan takana kuolasin - kyseisen merkin ihanuuksista.


Ja hei, ihanaista takatalvea kaikille! Jälkilaskiaista viettämään siitä, niin kauan kuin lunta riittää!
- Hulta

PS. Kun tuutte sieltä pulkkamäestä, laittakaa kupin pohjalle muutama pala Geisha-suklaata ja kaatakaa päälle kuumaa maitoa. Hasselpähkinäkaakao ei ole huono tapa lämmitellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti