torstai 6. marraskuuta 2014

Kakkoseen meni - joulukokkausohjelmista

Kattokaa mitä miä löysin! Taas, sillä tämä tuli koko sarja katsottua viime joulun alla Murun kanssa. Kunnon kokkausohjelma, ei mitään fuusiopiperrysegoistihipsterisontaa vaan ehtaa sapuskaa pesunkestävän maalaisemännän oppien mukaan. Tätä lisää. Miksei tää pyöri joka joulukuussa telkkarissa?

https://www.youtube.com/watch?v=l1HQSwD1YMU
Ens viikolla hei sitte ollaan jo laatikkotunnelmissa, porkkanalaatikkoa ainaki tehään. Rasvatkaa vuuat ja teroittakaa kuorimaveitset!-Hulta


2 kommenttia:

 1. Kieltämättä tämä edustaa jotakin ns. enemmän autenttista kuin nykypäivän vastaavat ohjelmat. Itse katsoin viime joulun alla (vuonna 2016) ja tykästyin kovasti. Yritin etsiä aiheeseen liittyvää lisätietoa, mutta kehnolla menestyksellä. Olisin ollut kiinnostunut mm. ohjelmassa esiintyneistä henkilöistä, kuvauspaikasta ja ohjelman tekoon liittyvistä valinnoista. Valitettavasti tietoa ei, ainakaan internetistä, löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! =)
   Totta puhut, tuon ajan ohjelmat oli muutenkin jotenkin paljon rehellisempiä. Kolmosen tyylissä ihastuttaa erityisesti hienostelemattomuus; ruoka on suomalaista ja täten sen kanssa ei pelleillä. Täytyykin pitää silmät auki jos jostain löytyis tietoa noista ohjelmista. Veikko Vanamon kanssa Kolmonen teki paljon töitä, tämä ihana emäntä Patakakkosen jouluohjelmista mainittiin muistaakseni lopputeksteissä.

   Poista