lauantai 19. tammikuuta 2013

Ryhtymisen vaikeudesta

Nonni, taas aloitetaan...Blogger ei vaan toimi tablet-koneella, ja sen verran mielensäpahoittajaa minustakin löytyy, että mökötin Bloggerille piiiitkän aikaa. Siitä siis tauko. Tabletti jäi nurkkaan reilu kuukausi sitten lopullisen päivitysten aiheuttaman kiukustumisen (olenko edelleen hiukan sähikäinen/räyhähenki, eli olenko vain kuvitellut rauhoittuneeni iän myötä??) myötä ja nyt PC:llä bloggaus onnistuu taas, jei!

Bloggauksen uudelleen aloittaminen oli hiukan hankalaa, moneen kertaan sitä mietin mutta lykkäsin, mietin, lykkäsin, mietin...kunnes tuli jotain muuta joka ajoi epätoivoisiin tekoihin. Pitäis ripustaa verhot. Menin kävelylle. Pitäis ripustaa verhot. Tiskasin. Pitäis ripustaa verhot. Kävin kaupassa. Pitäis ripustaa verhot. Leikin lintujen kanssa x 10. Lopputulema: aivot ja kroppa ovat raittiin ilman ja auringonvalon kyllästämät, tiskit on tiskattu, jääkaapissa sapuskaa sekä itselle että linnuille, jotka ovat hyvin tyytyväisiä saatuaan runsaasti huomiota tänään. Ja ne verhot on edelleen ripustamatta. Olenko siis a) keksinyt mieluisampaa tekemistä, b) keksinyt mitä tahansa muuta tekemistä kuin verhojen ripustaminen? Kas siinä mietittävää filosofeille!
Verhonripustus ei ole mielipuuhiani, mutta eipä ole tiskaaminenkaan - ja silti ennemmin loiskuttelin vettä keittiön parketille (mikä ihmeen pervo muuten edes laittaa keittiöön parkettilattian?!) ja sadattelin kuivauskaapin minimaalista kokoa sen sijaan että olisin ahertanut ne parikymmentä minuuttia kädet katonrajassa ja lintuja pää täynnä. Lienee niin, että paras tapa saada aikaan on luistaa tekemisestä...verhot ehtis vielä ripustaa, mutta pitäiskö kuitenkin pikaisesti leipoa jotain huomisille vieraille..?

Aurinkoista tammikuun jatkoa kaikille, muistakaa että kylmyydestä parkumisen sijaan kannattaa iloita kirkkaanraikkaista pakkaspäivistä! Valohoito tehoaa kylmälläkin, eli veijot jalkaan ja pihalle! Pulkkamäkeen! Ladulle! Olen saanut yliannostuksen aurinkoa! Suokaa anteeksi! En voi intoilulleni mitään! Puspus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti